7 Kasım 2010 Pazar

Marie Antoinette (2006)


Dün Minik' le Marie Antoinette' i izledik. Filmin sonunda şöle bi düşündük elde kalan ne var bu filmden die, ee hiç bişi yok! Sofia Coppola' nın yazdığı ve yönettiği bir görsel şölen diyebiliriz sadece.. Kıyafetler muhteşem, tek kelime edilmez onlara çarpılırız vala.. Ama işte bişi eksikti filmde..

16. Loui ve Marie Antoinette 

Sadece 14 yasındayken ülkelerin barış anlaşmalarını perçinlemek amacıyla Avusturyalı Marie ile Fransız veliaht prensi 16. Loui evlendirilir. Böyle küçük bir yaşta üstüne büyük sorumluluklar yüklenen ve tamamen farklı bir çevrede yaşamaya başlayan Marie' nin kraliçeliğe kadar uzanan, hatta ölüme giden hikayesinde zevk, sefa, acı, hasret, aşk gibi birçok şey onu bekler.

Kirsten Dunst rol için biçilmiş kaftan olmuş bence, cuk! Sofia Coppola' nın farklı tarzı hissedilio, bazen renk renk ayakkabıların içinde eski mavi bir conversle, bazen 18. yy Fransasındaki bir partide çalan rock müzikle..

Film en iyi kostüm dalında Oscar aldı hatırlatalım, kıyafetler yıkılıo yani.. Bir de biz o kostümler içindeki çocuklara bayıldık..


En iyisi bu sefer daha çok resim koyayım, bu filme yakışır.. Film iyi değil ama görsellik harika derim ben..


Marie' nin conversleri..




Kişisel Notum: 10/ 7


Marie' cim sefa pezevenginin bayrak tutanı tabi.!!

Çüssy..

2 Comments:

modafobik said...

Görseller süper yaaa acayip merak ettirdin bak! :)

Filmci ve Bişeyci said...

evet görüntüler muhteşem gerçekten, sırf bunun için bile izlenir ;)

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...