12 Aralık 2010 Pazar

WALL.E (2008)



Pixar' a bayılmayan yoktur heralde, adamlar harika zaten.. WALL.E ' de de neredeyse sıfıra yakın diyalogla nasıl film yapılır göstermiş babalar. Andrew Stanton yönetmenliğindeki bu şahane animasyon, hayran kalacağınız bir aşk hikayesi.. İmdb Top 250 de 47. sırada artık siz düşünün, bir animasyonun bu  kadar sevilmesi kolay bişi değil.


sPoilEr..

İnsanlar, Dünya' nın yaşanmayacak bir hale gelmesiyle büyük gemilerle uzayda yaşamaya başlarlar. Dünya' daki çöpleri temizlemesi için bıraktıkları robotlardan biri olan WALL.E de 700 yıl boyunca görevini sürdürmeye devam etmiştir. Bu süre içinde duygusal yönleri de gelişmiştir WALL.E' nin. Tabi insanlarda Dünya' ya ara ara robotlar gönderip yaşam için uygun ortam var mı diye kontrol etmektedirler. Bu gönderdikleri robotlardan biri olan Eva' yla karşılaşan WALL.E, ona aşık olur. Eva, Dünya' da bulduğu son yaşam kalıntısını alarak uzay gemisine geri döner ancak WALL.E onu bırakmaz peşinden uzaya gider.


Uzay gemisinde bir çok macera onları beklemektedir, üstelik insanlığı tekrar Dünya' ya döndürmek onların elindedir.

sPoilEr..


Tombul Kaptan ve Eva
Bu saf ve temiz aşk hikayesini, dünyanın en tatlı robotu WALL.E' yi, çevre duyarlılığımızı artırmazsak ileride bizi nelerin beklediğini görmek için bu film izlenmeli.. Çok eğleneceğiniz ve bitiminde mutlu olacağınız garanti..

Kişisel Notum: 10/ 8


Çüssy..

3 Comments:

Nostalgiaplatz said...

Wolii ve ivaa ne kadar da tatlılardı...Ahh bu animasyonlar arasında en sevdiğim!

benimadımayşesoyadımgül said...

hiçkimse senden daha tatlı olamaz,Wall.E bile ! : )

Filmci ve Bişeyci said...

Ama senin gösler talılıkta yarışır WALL.E yle aysecanım..

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...