10 Aralık 2010 Cuma

Oğlak Oğlak..


Bugünki burcumu burda stoklamak istiyorumm..


" Sevgili Oğlaklar, 10-18 Aralık tarihleri arasında; Fiziksel görünümünüz ve dış dünyada nasıl görünmek istediğiniz (imajınız), kendiniz ifade biçiminiz (dışardan görünen), yaşam enerjiniz (canlılığınız), mizacınız, kendinizi ortaya koyma gücünüz, insanlara yaklaşım biçiminiz, yeni girişimleriniz (başlangıç yapmak istediğiniz durumlar), davranışlarınızdaki kararlılığınız, kimlik duygunuz, cesaretiniz, yaşam bilinciniz, tipiniz, eğilimleriniz, egonuz, genel sağlık durumunuz, baskın davranışlarınız kısaca burası yükselen burcunuzdur. Yukarıdaki konularda 3 Aralık tarihinden başlamak üzere, herşeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projelerinizi ve tüm işlerinizi kontrol etmeli ve gölgeli günlerin sonu olan, 7 Ocak 2011 yürürlüğe koymalısınız.
 18-30 Aralık tarihleri arasında; Gizli ilişkiniz, bastırılmış öfkeleriniz, seçimleriniz, geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler, dünyadan uzaklaşma isteğimiz (inziva), kaçışlarınız, kaçamaklarınız, gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, rüyalar, geçmiş hayatınızla ilgili tecrübeler, edebiyatla ilgili çalışmalar (roman, şiir, senaryo), kaçışlarınız (televizyon izlemek, alkol, ilaç bağımlılığı, uyuşturucu, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi), meditasyon, iyileşme ve tedavi yeteneğiniz, yüksek bilinci, istekleriniz ve zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz, fizikötesi deneyimleriniz (mistizm, huşu, arınmak için yapılan tüm eylemler), şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz, hapishane, hastane ile ilgili durumlar, gizli görüşmeleriniz, ruhsal sınır ve sınırsızlıklarınız, sırlarınız kısaca kendinizi yeniden gözden geçirmeniz ve kurtulmak için çaba sarf ettiğiniz konularla ilgili düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerini de hesaba 7 Ocak 2011 tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız.
Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:
- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
 -Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız        halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Yukarıdaki konularda  çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
-Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı geri hareket sonrası  yürürlüğe koyabilirsiniz.
Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 3 Aralık 2010  ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 7 Ocak 2011 tarihleri göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.
Gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülücük eksik olmasın. Mutluluklar dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı "

Çüssy..

(Kaynak: http://www.haberturk.com)

2 Comments:

Nostalgiaplatz said...

Babam da oğlak.Severim oğlakları.
Bu arada fotoğraf ne kadar tatlı ya öyle.Kız tombik,hayvan da ısırmalık.

Filmci ve Bişeyci said...

Sümük' cüm tşekkürler:)

Evet bu tombik nasılda kucaklamış oğlağını di mi, tam ısırmalık..

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...