27 Aralık 2010 Pazartesi

Kalifornia (1993)


Brad Pitt♥' in bütün filmlerini izlemeye, kıyıda köşede kalmış ne varsa eskilerde falan bulmaya çalışıyorum. Kalifornia' yı da bu çabalarım esnasında izledim. Yönetmenliğini Dominic Sena' nın yaptığı, Brad Pitt♥' in yanı sıra Juliette Lewis, David Duchovny ve Michelle Forbes' in başrollerinde olduğu film bir seri katil ve yol hikayesi..




SIPAYLIR..
Seri cinayetler üzerine bir kitap yazan Brian yazma sıkıntısı çeker, sevgilisi de uzun zamandır uzaklara gitmek istemektedir ve bir California yolculuğuna çıkmaya karar verirler. Yolculuk boyunca seri cinayetlere mekan olmus yerleri tek tek gezecekler ve Carrie bu yerleri fotoğraflayacaktır. Masrafları paylaşmak için kendilerine yol arkadaşı ararlar. Astıkları ilana bir çift başvurur. Tam bir Amerikan serserisi Early ve onun saf sevgilisi Adele artık yol arkadaşları olmuşlardır. 
Bradcim yine taş yine taş ♥♥


















Ama Early tam bir psikopattır, zevk için, herhangi bir şeyi elde etmek için birini öldürebilen biridir ve yolculuk ilerledikçe çiftler birbirini daha iyi tanımaya başlarlar..
SIPAYLIR..






Brad Pitt♥ her filminde alıştığımız gibi içinde iyilik barındıran adamdan çok uzak, safi bir kötüyü oynuyor ama hakkını vermiş ne yalan söliim, helal koçuma..:) Juliette Lewis' in performansı favorim ama filmde.. Basit bir amerikan filmi olsada bu oyuncuları bu rollerde görmek için, güven duygunuzu bi ölçüp tartmak için ve tabi ki Brad Pitt♥' i görmek için izleyin derim..


Kişisel Notum: 10/ 7


Sinebot Link: http://sinebot.com/movie/3354/kalifornia

Çüssy..

2 Comments:

touch the sky said...

Ne güzel bir filmdir bu, Juliette Lewis'e en yakıştığım rol tipi mükemmel oyunculuk :)

Filmci ve Bişeyci said...

Kesinlikle benimde bu filmde benim de favori ismim Juliette Lewis..

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...