30 Kasım 2010 Salı

A acayipsin..

Tarkan' ı hep sevdim, hep sevicem..Yarın piyasaya çıkacak Elle' de fotoğrafları olacakmış..Bu da bir kare, ama ne kare di mi?

Çüssy..

Hediye İşleri..


Gönlü bol bloggerımız Bouquet' s yeni hediyesi bu Chanelcik, kazanmak isteyenler tık tık..

Çüssy..

29 Kasım 2010 Pazartesi

Into the Wild (2007)


Bu film beni mahvetti,  o kadar söliyim. İzlemekte bence cok geç kaldığım ve buna cok pişman oldugum bir film Into The Wild. Sean Penn yönetmenliğindeki film imdb Top 250 de 146. sırada ve yerini fazlasıyla hakediyor.



Benim asla, katiyetle yapamıyacağım bişeyi yaparak, sevdiklerini ve alıştığı rahat hayatı geride bırakarak bir maceraya çıkıyor Christopher McCandless, bu yolculuk sırasında bir çok insanla tanışıyor, onlarla sıcak ilişkiler kuruyor, doğayla savaş veriyor, kendi iç yolculuğuna çıkıyor..


Kristen Stewart' ı bu filmde sevdim.


SPOİLEERR..

Üniversiteden yeni mezun olan Chris ailesindeki sorunların da etkisiyle ama bana göre en cok okuduğu kitapların gazına gelerek bütün parasını yakıp, kendine de Alexander Supertrump adını takarak bir yolculuğa çıkar. Bütün hayatından vazgeçmiştir. Bir süre sonra amacı, Alaska' da vahşi doğada tek başına yaşamaya dönüşür. Bu amaca ulaşıncaya dek bir çok kişiyle tanışır hem Alex onlarda hem de onlar Alex' in hayatında iz bırakırlar. Sonunda amacına ulaşıp Alaska' ya gider, orada ormanın derinliklerinde bulduğu terk edilmiş bir otobüste yaşamaya başlar. Magic Bus' da doğayı ve kendini keşfeder.

Ron ile ilişkisi iç sızlatıyor.

SPOİLEERR..


Başından sonuna kadar umut dolu devam eden film çarpıcı sonuyla insanı tamamen afallatıyor söliyim. Gerçek bir hayat hikayesini anlatması ayrıca koyuyor insana. Çok çok çok beğendim, çok etkilendim, tavsiye ediyorum. Müzikleri ayrıca güzel, tavsiye tavsiye..


Bu da gerçek Christopher McCandless..
Kişisel Notum: 10/ 10

Sinebot Linkeee: http://sinebot.com/movie/88/into-the-wild

Çüssy..

28 Kasım 2010 Pazar

Zerger by Nesrin Dugan


Bugün Markafoni' nin özel pazar günü kampanyalarından biri sayesinde haberdar oldum Nesrin Dugan' ın Zerger isimli eserlerinden, ben cok beğendim..Stoks..

Favori 2
Favori 1

Favori 3


Favori 5
Favori 4

Favori 6




Şurdan Zerger' in sitesine göz atabilirsiniz..

Çüssy..

26 Kasım 2010 Cuma

Photo-bomb with Kate Moss..

Şimdi fotoğraf bombardımanı yapıcam azıcık, dikkaat...

Kate Moss' a bayılırım, hele Johnny Deep' le birarada olursa ölür biterim..








Burda sadece 15 yaşındaymış, yıl 1990!




Bu çift birbirlerine, siyah beyaz da onlara çok yakışıyomuş, di mi?



Favorim..

Çüssy..


Big Fish (2003)


Klasik bir Tim Burton filmi Big Fish! Fantastik bir dünyaya sokuyor izleyiciyi, gerçekle masal arasında gidip geliyosunuz. Bir baba ve oğlun hayat boyu süren çekişmesini anlatıyo temelde ama öle bi anlatıyo ki cadı mı ararsın dev mi her şey var...


Big SPOİLER

Hayatındaki bütün olayları efsanevi hikayeler şeklinde anlatan babasından sıkılan hatta artık utanan Will uzun zamandır görüşmediği babasını hasta yatağında ziyaret eder. Babası kanserdir ve son anlarında annesi baba- oğulu barıştırmak ister. Tüm hayatı boyunca hikayeler dinleyen Will, babasından artık gerçek hayat hikayesini anlatmasını ister ancak her zaman efsanelere tutunarak yaşayan baba, bunları sürdürmekte ısrarlıdır. Zaten yaşamına anlam veren güzellikte buradadır.

Big SPOİLER


Helena Bonham Carter, Ewan McGregor, Albert Finney gibi isimlerin yer aldığı film tavsiyem olur. Hayal gücünün doruklarında dolaşıp, aslında içinde hüzün barındıran bir hayat hikayesine tanık olacaksınız. Birlikte izlediğim S. ve Minik pek beğenmediler ama ben sevdim..

Her zaman ucube rollerinde Helena ( hey gidi Marla Singer)


Kişisel Notum:10/ 8

Sinebot Link: http://sinebot.com/movie/103/big-fish

Çüssy..

24 Kasım 2010 Çarşamba

Çıkartma alcam been!

Bu güzellikler Ionstopper Skinstronic sitesinde!

Uzun zamandır Minik' in telefonuna koruyucu bişeyler arıyoduk, bunları buldum gezinirken. Cep telefonları, laptoplar, PSPler için çeşit çeşit sticker var. Üstelik hemen hemen her cep telefonu modeline göre bişiler bulunabiliyo. Bi bakın diyorum.

MacBook
İşte Minik' im için Omnia Pro Stickerlar!

Çüssy..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...